Info ITM ARAD

Zilierii se vor inregistra doar în Registrul electronic de evidenta


ITM ARAD informează :

Zilierii se vor înregistra doar în Registrul electronic de evidență

Începând cu data de 25 iulie 2020, va intra în vigoare Ordinul nr.1140 emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru aprobarea Metodologiei de întocmire și transmitere a Registrului electronic de evidență a zilierilor, precum și înregistrările care se efectuează în acesta.

Registrul se completează de către Beneficiar sau împuternicitul acestuia cu ajutorul aplicației informatice pentru dispozitive mobile ,,Inspecția Muncii” , distribuită în mod gratuit de către Inspecția Muncii, aplicația informatică fiind disponibilă, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil, prin accesarea aplicațiilor PlayStore sau AppStore.

Pentru înființarea Registrului, Beneficiarul obține nume de utilizator și parola de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Procedura de obținere a numelui de utilizator și a parolei se regăsește pe site-ul oficial al ITM Arad, unde la secțiunea ,,Formulare” se regăsesc și formularele necesar a fi completate.

Beneficiarul sau persoana împuternicită de către acesta va completa în Registru, în ordine cronologică, toți zilierii care prestează pentru acesta activități necalificate cu caracter ocazional, transmiterea on line efectuându-se zilnic, înainte de începerea activității fiecărei persoane care urmează să se afle în raport de muncă cu Beneficiarul, precum și lunar în cazurile prevăzute la art. 8 alin.(2) și art.1311 din Legea nr.52 / 2011.

Termenul de eliberare a numelui de utilizator si a parolei este de o zi lucrătoare de la data primirii solicitării.

Beneficiarii se pot adresa pentru obținerea numelui de utilizator și a parolei la sediul ITM Arad sau la adresa de email itmarad@itmarad.ro.

Biroul de Presă al ITM Arad

Atentionare

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad nu are competenţa legală de a aprecia calitatea serviciilor agenţilor economici care mediază angajarea în străinătate, conform Legii 156/2000 republicata.
  
Inspecția Muncii - avertisment privind munca în străinătate prin intermediul agenților de plasare forță de muncă
  
 
 
 
 

Noutati ITM

Comunicat de presa

Comunicat de presa

30.838 de acțiuni de control și amenzi în valoare de 3.909.800 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020 ...

 
Campanie de informare a studentilor straini și a angajatorilor

Campanie de informare a studentilor straini și a angajatorilor

Campanie de informare a studenților străini și a angajatorilor Inspecția Muncii desfășoară o campanie de informare online a cetățenilor străini aflați...

 
Prevenirea raspandirii COVID-19

Prevenirea raspandirii COVID-19

 PERMANENTĂ PREOCUPARE A INSPECTORILOR DE MUNCĂ   Inspectorii de muncă arădeni efectuează zilnic acțiuni de verificare și control la agenții economici...

 
Ghidul de completare si transmitere a Registrului general de evidenta a salariatilor

Ghidul de completare si transmitere a Registrului general de evidenta a salariatilor

Va prezentam Ghidul de completare si transmitere a Registrului general de evidenta a salariaților pentru înregistrarea reducerii timpului de muncă : GHID DE COMPLETARE...