Info ITM ARAD

Zilierii se vor inregistra doar în Registrul electronic de evidenta


ITM ARAD informează :

Zilierii se vor înregistra doar în Registrul electronic de evidență

Începând cu data de 25 iulie 2020, va intra în vigoare Ordinul nr.1140 emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru aprobarea Metodologiei de întocmire și transmitere a Registrului electronic de evidență a zilierilor, precum și înregistrările care se efectuează în acesta.

Registrul se completează de către Beneficiar sau împuternicitul acestuia cu ajutorul aplicației informatice pentru dispozitive mobile ,,Inspecția Muncii” , distribuită în mod gratuit de către Inspecția Muncii, aplicația informatică fiind disponibilă, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil, prin accesarea aplicațiilor PlayStore sau AppStore.

Pentru înființarea Registrului, Beneficiarul obține nume de utilizator și parola de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Procedura de obținere a numelui de utilizator și a parolei se regăsește pe site-ul oficial al ITM Arad, unde la secțiunea ,,Formulare” se regăsesc și formularele necesar a fi completate.

Beneficiarul sau persoana împuternicită de către acesta va completa în Registru, în ordine cronologică, toți zilierii care prestează pentru acesta activități necalificate cu caracter ocazional, transmiterea on line efectuându-se zilnic, înainte de începerea activității fiecărei persoane care urmează să se afle în raport de muncă cu Beneficiarul, precum și lunar în cazurile prevăzute la art. 8 alin.(2) și art.1311 din Legea nr.52 / 2011.

Termenul de eliberare a numelui de utilizator si a parolei este de o zi lucrătoare de la data primirii solicitării.

Beneficiarii se pot adresa pentru obținerea numelui de utilizator și a parolei la sediul ITM Arad sau la adresa de email itmarad@itmarad.ro.

Biroul de Presă al ITM Arad

Atentionare

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad nu are competenţa legală de a aprecia calitatea serviciilor agenţilor economici care mediază angajarea în străinătate, conform Legii 156/2000 republicata.
  
Inspecția Muncii - avertisment privind munca în străinătate prin intermediul agenților de plasare forță de muncă
  
 
 
 
 

Noutati ITM

ITM Arad – Actiuni de control la brutarii

ITM Arad – Actiuni de control la brutarii

În perioada 09 – 12 aprilie 2024, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad au fost angrenați în Campania Națională pentru...

 
ITM Arad – Actiuni de control in constructii

ITM Arad – Actiuni de control in constructii

În săptămâna 01.04.2024 – 06.04.2024, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad au efectuat o acțiune de control la angajatorii...

 
ITM Arad – Actiuni de control in invatamantul prescolar precum si in domeniul „Activitati de ingrijire zilnica pentru copii”

ITM Arad – Actiuni de control in invatamantul prescolar precum si in domeniul „Activitati de ingrijire zilnica pentru copii”

În săptămâna 25.03.2024 – 29.03.2024, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad au desfășurat o acțiune de verificare la...

 
ITM Arad – 03.04.2024, ora 09:00 – intalnire cu angajatorii si angajatii din Arad

ITM Arad – 03.04.2024, ora 09:00 – intalnire cu angajatorii si angajatii din Arad

Miercuri, 03.04.2024, începând cu ora 09:00, va avea loc a doua întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă şi angajatorii / angajaţii din municipiul...